Extra Aandacht voor Specifieke Doelgroepen

01.

Mensen met overgangsklachten

Gemiddeld gaat de vrouw in de overgang tussen haar 45e en 65e, maar voor die tijd gaan de hormonen vaak al schommelen. Deze peri-menopauze kan al gevoeld worden vanaf het 35e jaar. De klachten zijn voor iedereen anders, net als de intensiteit ervan. Veel vrouwen ervaren niet alleen lichamelijke klachten zoals nachtelijk zweten, maar ook mentale en emotionele klachten. Opvliegers zijn extra vervelend. Het is niet alleen een questie van een hitte aanval. Het is meer een algehele stress aanval die het lijf op tilt zet. Als ervaringsdeskundige en psycholoog kan ik je goed begrijpen en helpen bij het omgaan met je klachten.

vase, nature, leaves-8517736.jpg
02.

Mensen op het autisme spectrum

Na meer dan twintig jaar ervaring opgedaan te hebben met mensen op het autisme spectrum, kan ik vol overtuiging zeggen dat hier mijn hart ligt. En dat er niet gegeneraliseerd kan worden. We kijken dan ook samen naar wat de beste aanpak is voor jou. Ik ben rustig, luister naar je en hou de zaken overzichtelijk. Je kan ook voor een Burn-Aut bij me terecht.

03.

Mensen met een definitief onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens kan een blijvend gemis geven. Een rouw die nooit ophoudt. Als ervaringsdeskundige weet ik waar je doorheen gaat. Met de Acceptance and Commitment methode kan ik je helpen bij het omgaan ermee.

feather, falling, plume-1689331.jpg

Neem de eerste stap naar herstel

Neem gerust contact met me op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Scroll naar boven
Cookieconsent met Real Cookie Banner